Gaming bord, ett billigt skrivbord för gaming

gaming bord

Gaming bord, datorbord eller skrivbord för gaming, kärt barn har många namn. Om du är precis som oss och spenderar tusentals timmar per år framför datorn, varesig det är spelande eller jobb så är det viktigt att du har bra utrymme och sitter bra. Det räcker tyvärr inte bara med att du har en bra gamingstol för att stabilisera upp kroppen men framförallt ryggen och nacken. Det är också extremt viktigt att man har ett bord som har det utrymmet du behöver. Höjbart och sänkbart, heltäckande musmatta, kabelhantering.. Ja det finns väldigt mycket att titta på innan man ska köpa sig ett gaming bord. Vi vill som vanligt underlätta för våra läsare och därför har vi skrivit denna artikel så att ni slipper spendera timmar på att ta reda på vilket som faktiskt är det bästa gaming bordet just för dig. Häng på!

Kriterier för gaming bord

Precis som när vi tittar på andra produkter så utgår vi alltid ifrån vissa kriterier för att underlätta. Vi brukar sedan ge respektive produkt en poäng som vi sedan sammanställer och jämför med resterna produkterna för att hitta vår vinnare. Vi utgick från nedanstående kriterier och rekommenderar att ni gör samma när ni letar efter ett bra och billigt gaming bord.

Kabelhantering

Om du är van vid ett Ikea-skrivbord så vet du säkert med dig att det blir ett väldigt virrvarr utav alla kablarna du använder dig utav. Det finns aldrig någon bra kabelhantering inbyggt. Inte nog med att det ser estetiskt fult ut men det tar också massor utav tid när man ska flytta datorn eller byta ut utrustningen som t.ex. ens gaming skärm eller gaming mus. Se därför till att det finns bra utrymmen för att hantera dina kablar och datorutrustning.

Storlek

Detta kriteriet är mycket mer individuellt beroende på hur din boendesituation ser ut. Finns det plats för ett större skrivbord i det rummet du tänkt placera dig i så rekommenderar vi såklart att du kör på så stort bord du kan. Det skadar aldrig med mer yta. Vi rekommenderar absolut att inte snåla med storleken så mät noga innan du köper.

Höj- och sänkbart

När det kommer till ergonomi och kroppen så finns det vissa detaljer på ett skrivbord man bör tänka på. Om du sitter flera timmar om dagen som dom flesta läsarna här förmodligen gör så kan det vara bra att kolla på ett justerbart skrivbord. Det är väldigt bra för kroppen att variera sig och faktiskt stå upp några timmar på dagen istället för att bara sitta ner och skada både nacke och rygg. Detta är såklart inget vi kräver utav vårt gamingbord men det är något man bör tänka på.

Utseende

Självklart är utseendet något som är otroligt viktigt när det kommer till ett gaming skrivbord. Speciellt om bordet kommer stå i ett rum som dina gäster passerar. Se till att färgerna matchar resten av rummet för att få en riktigt bra känsla estetiskt.

Pris

När det kommer till själva priset så skulle vi rekommendera att inte stirra sig blind på detta. Du kommer sitta vid detta gaming skrivbord dagligen och då bör man verkligen inte snåla. Hellre lägga lite mer pengar nu och få något som håller länge än att behöva köpa ett nytt om 1-2 år för att du råkat bli lite för arg när du förlorar ett parti LOL.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *